Croatia as never seen before More About Us »

Menu

Useful links

Informace o zpracování osobních údajů

Vážení klienti,

chceme Vás tímto informovat, že při poskytování našich služeb zpracováváme v pozici správce Vámi poskytnuté osobní údaje v rozsahu nutném pro splnění našich smluvních a zákonných povinností. V rozsahu potřebném pro ochranu našich práv a právních nároků budeme tyto Vaše osobní údaje přiměřeným způsobem zpracovávat též z titulu tzv. oprávněného zájmu.

Můžeme Vás však ujistit, že bezpečnost Vašich údajů a jejich zákonné zpracování pokládáme za naši prioritu. Nejedná-li se o zpracování založené na speciálním souhlasu, Vaše údaje budeme zpracovávat pouze za účely uvedenými v těchto informacích a k jejich zpracování bude docházet vždy pouze po dobu vyplývající z právních předpisů, případně po přiměřenou dobu od skončení poskytování našich služeb.

Zpracování osobních údajů

Na základě plnění smlouvy, tedy zejména úplatného poskytnutí našich produktů či služeb Vám, dále i na základě služeb souvisejících, jako zejména plnění při případném uplatňování práv z vadného plnění (reklamace), event. např. poskytování údržby či servisu z naší strany (pokud je toto pro Váš případ relevantní), zpracováváme Vámi poskytnuté osobní údaje. Bez těchto údajů bychom Vám naši službu či produkt nebyli schopni poskytnout, a ani bychom nebyli schopni splnit naše povinnosti ukládané zákonem.

Na základě našich oprávněných zájmů na zlepšování našich služeb Vám budeme na Vámi poskytnutou e-mailovou adresu dále zasílat obchodní sdělení týkající se produktů či služeb, obdobných těm, které jsme Vám již poskytli. Poskytnutí Vaší e-mailové adresy za těmito účely však není povinné, pokud v budoucnu změníte názor, můžete proti tomuto způsobu zpracování kdykoliv vznést námitku. V takovém případě se zpracováním bez dalšího přestaneme.

V případě, že si prohlížíte naše webové stránky, zpracováváme údaje o průběhu tzv. elektronické cesty (tj. jak jste se na  naše stránky dostali). Prostřednictvím tzv. cookies, k jejichž užití jste udělil/a samostatný souhlas v souladu s platnou legislativou, uložíme ve Vašem zařízení informace (např. vyplněné údaje ve formuláři). Tyto informace usnadňují vzájemnou komunikace a pomáhají zkvalitnit naše online služby.

V přímé souvislosti s naší obchodní činností předáváme Vaše osobní údaje níže uvedeným subjektům:

Subjekt, kterému jsou osobní údaje klientů předávány: Účel, za kterým jsou osobní údaje klientů tomuto subjektu předávány:
majitelé ubytovacích zařízení plnění smluvních závazků zajištění ubytování
dopravci plnění smluvních závazků zajištění dopravy
Pojišťovny plnění smluvních závazků zajištění pojištění
cestovní kanceláře a cestovní agentury - obchodní zástupci ADRIA DATABANKA, s.r.o. plnění smluvních závazků ze smluv o obchodním zastoupení
platební brány plnění smluvních závazků zajištění platby za služby přes platební bránu se 3D zabezpečením.

Základní práva klienta související se zpracováním

Současně Vás chceme rovněž informovat o tom, že v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů Vám svědčí následující práva:

  • právo žádat o informace o kategoriích zpracovávaných osobních údajů, účelu, době a povaze zpracování a o příjemcích osobních údajů;
  • právo požádat o poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů;
  • právo požádat při naplnění podmínek stanovených relevantními právními předpisy, aby osobní údaje byly opraveny, doplněny nebo vymazány, případně jejich zpracování omezeno;
  • právo vznést námitku proti zpracovávání osobních údajů a právo podat stížnost u dozorového úřadu, jímž je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů;
  • právo být informován o případech porušení zabezpečení osobních údajů a to tehdy, pokud je pravděpodobné, že daný případ porušení bude mít za následek vysoké riziko pro Vaše práva a svobody.

Všechna zmíněná práva můžete realizovat prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů. Rádi Vám také zodpovíme jakékoliv Vaše otázky týkající se ochrany Vašich osobních údajů.

V Brně dne 24.5.2018

Správce osobních údajů: ADRIA DATABANKA s.r.o.

IČ: 269 39 207
Sídlo: Panská 397/2, 602 00 Brno
WWW: adriadatabanka.com
Email: adria@adriadatabanka.com
Telefon: +420 775 999 955
Fax: +420 542 215 207

Croatia

slevy LAST
MINUTE

For holidays in Croatia in the season 2019 you will recieve a discount from 3 % to 5 % of the total price (Discount is valid until 31.10.2019).

Group discount » more

When ordering your holidays in Croatia by one person:

  • group of 8 – 11 persons
    discount 20 €
  • group of 12 – 15 persons
    discount 40 €
  • group of 16 – 20 persons
    discount 60 €
  • group of 21 – 25 persons
    discount 80 €
  • group of 26 – 30 persons
    discount 120 €
  • groups of more than 30 persons
    a discount agreement

Amount for the stay must be paid on one invoice
and will be issued only one voucher.

Follow us on YouTube

Why You should choose holiday with us

  • Steady company from 1999
  • Extensive database of various accommodation facilities of all types
  • On-line shopping with more than 20 parameters for search
  • Detailed offer with information about the neighborhood
  • Unique search method via Google maps